F L E X I B I L I T Y

Alla inlägg den 17 april 2010

Av Tilda - 17 april 2010 14:38

Heej! Nu är hoppkursen dag1 avklarad. Det var jätteroligt och han var så snäll och fin att rida på. Ska skriva lite om det nu. Tror inte att hästar/ponnyer del3 kommer idag utan väntar tills imorgon eller på Måndag.


Vi började att sitta upp på hästarna. Såklart var jag sist med att sitta upp eftersom jag alltid kommer sent men han klarade det bra även om hans kompisar började skritta. När jag skulle ändra stigläderna så gick han iväg hela tiden. Han ville väl dit där dom andra var(andra sidan av ridhuset). Så skrittade vi där i ett varv sen ställde vi oss upp i lättsits och skulle sen fatta trav när vi stod upp. Inte helt enkelt men det gick. Efter ett tag började man få ont i benen men det var bara att kämpa emot och skita i det. Sen började vi skritta över bommar som låg på ena långsidan och sedan på andra långsidan, så att det blev som en fyrkant. Sen gjorde vi det i trav.


Sen höjde vi så det blev ca 55 cm på ena långsidan och bara bommar på andra. så gorde vi samma sak fast man skulle trava över bommarna och trava över hinderet och sen skulle hästen galoppera efter hinderet. Sen lade vi upp ett litet hinder där det var bommar innan så gorde vi det i trav på kortsidorna och galopp på långsidorna, det blev väl 60 på ena långsidan och 55 på andra. Efter det hoppade vi kryss som stod efter varandra ca 28 m mellanrum. Där skulle man komma i samma fart i galoppen hela tiden. Sen hoppade vi oxrar, två st i en båge som var på ca 65 cm. Den avslutade vi med en bana. Vissa hoppade 60 men jag hoppade 70 och en hoppade 80-90.


En ny dag imorgon.


Haa dee braa!  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


WELCOME! Här är tjejen som drömmer om att bli hoppryttare:) Har ingen egen häst men jag har en favorit som heter Blomberg och är superduktig♥ Har än så länge bara tävlat 70 fast i höst blir det iaf 80:)

Undrar du något?? Fråga på!

4 besvarade frågor

Rösta här!

Ska jag fortsätta att skriva om hästar i bloggen??
 Ja, självklart...
 Njaa, ibland...
 Nej, sluta med det...

Kolla in inlägg under året!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Kan du inte språket? Översätt här!

Skriv någonting här!


Ovido - Quiz & Flashcards